Welkom bij TV Diever

Bij TV Diever is de jeugd belangrijk. De jeugdcommissie organiseert ook dit jaar weer verschillende activiteiten zodat de kinderen lekker kunnen tennissen én daarbij vooral veel plezier hebben.

Klassiekers

Een aantal ‘klassiekers’ kunnen ook dit jaar niet missen op ons programma: het pannenkoekentoernooi en de dolle tennisnacht. Uiteraard worden er ook ‘serieuze’ krachtmetingen gehouden in de vorm van de World Tour competitie voor rood spelers, de voorjaarscompetitie voor groen/geel spelers, diverse toernooien en de clubkampioenschappen.

Wintercompetitie

Afgelopen winter hebben onze tenniskids ook niet stil gezeten. Een aantal keren is er in Steenwijk in de tennishal een balletje geslagen en is er in Appelscha een wintercompetitie gespeeld met een oranje en groene afvaardiging van onze club. In maart en april zijn ook de oranje spelers voor de World Tour (Merel, Daniël, Lucas, Max en Kay) al weer op pad geweest.

Sportpret en Schooltennis

Na de seizoen opening eind maart, is in april het Sportpret project van start gegaan. En het Schooltennis zal in september plaatsvinden.

Voorjaarscompetitie

Ook de voorjaarscompetitie is weer gestart. Ons groene team bestaat dit jaar uit Babeth, Stefan, Tieme, Siebe en Indy. Deze toppers hebben al weer veel winstpunten verzameld en met veel plezier diverse partijen gespeeld.

Laddercompetitie

Dit jaar gaan we beginnen met een laddercompetitie voor de geel spelers en sparring sessies voor de groen spelers. De eerste (spannende) partijtjes hebben al weer op de banen plaats gevonden.

Pannenkoekentoernooi en clubkampioenschappen

In juni staat natuurlijk het pannenkoekentoernooi op het programma. Daarna kunnen we genieten van een heerlijke vakantie om vervolgens onze krachten te meten in de clubkampioenschappen. Ontspannen en lol maken kunnen we vervolgens tijdens de dolle tennisnacht en het geel uitje.

Zuid West Drenthe toernooi

In het najaar organiseren wij ook weer het Zuid West Drenthe toernooi voor rood spelers in Diever. Daarnaast worden er regelmatig allerlei toernooien door diverse clubs georganiseerd. Hiervan houden wij iedereen op de hoogte via mail en de website.

2016 wordt weer een heel gezellig én sportief seizoen. Op deze pagina Wat gaan we dit jaar doen? staat alles op een rijtje.


Junioren

  1. Welkom bij TV Diever
  2. Wat gaan we dit jaar doen?
  3. Wat is Tenniskids?

Vrijwilligers

Sander Hoeve

Sander Hoeve

(jeugdcommissie)

Yoko Tiemersma

Yoko Tiemersma

(sponsorcommissie)

Johannes Dongstra

Johannes Dongstra

(jeugdcommissie)