De website heeft een flinke update gekregen

Omdat de technieken geavanceerder zijn geworden, kon er in sommige delen van het bouwwerk flink wat opgeruimd worden. De website is daardoor veel lichter geworden en kan dus sneller laden. Een belangrijk aspect, zeker als de website bekeken moet worden via een trage verbinding.

Maar ook aan de ‘voorkant’ is er het één en ander veranderd. Sommige onderdelen springen gelijk in het oog; andere pas in tweede instantie.

Om een paar wijzigingen te noemen. De afbeeldingen aan de bovenkant van de pagina’s (banners) zijn vervangen. Het logo van TV Diever is nu ingevoerd en heeft een prominente plek gekregen. Het lettertype is vervangen door een ‘font’ dat een wat opener en frissere uitstraling heeft. De plattegrond onderin is vervangen. O.a. om de kleurstelling van de hele site te versmallen. Helderheid en eenvoud was het doel.

Voor de mensen die nieuwsgierig zijn naar hoe de ‘oude’ website er ook al weer uitzag, is er een kopie op de server geplaatst. Ook de website daarvoor is nog te ‘bewonderen’. Veel plezier met alle drie.

De broncode van de homepage van www.tvdiever.nl.
Broncode van de homepage van www.tvdiever.nl