Na het succes van de enkelladder gaan we nu tijdens het winterseizoen (16 okt.-24 maart) met T.V.Westrup ook een dubbelladder beginnen. DD, HD en GD door elkaar. Zolang er in Diever getennist kan worden zal de helft van de wedstrijden in Diever zijn. Als Diever gesloten is worden alle wedstrijden in Dwingeloo gespeeld. Aanvankelijk zou de tennisvereniging uit Vledder ook meedoen maar dat is helaas niet door gegaan.
Sportconnexions zal de dubbelladder voor ons inrichten. Inschrijven gaat simpel op de site of via de app “Clubladder”.
De vereniging heeft al 1½ jaar in de zomer gebruik kunnen maken van de Clubladder voor enkelspel. Dat was een proefperiode waar nog geen kosten voor berekend werden. Nu gaat de vereniging wel betalen en is het gevolg dat er van elke deelnemer een (kleine) bijdrage gevraagd gaat worden. Hoe meer mensen meedoen (incl. enkelladder in de zomer) hoe lager het bedrag per persoon. Een indicatie van de kosten: als er 20 mensen mee gaan doen zal het per persoon maximaal € 10,- kosten.
Voor de dubbelladder schrijf je in per koppel. Wedstrijden worden in onderling overleg afgesproken. Mocht je geen partner hebben, meld je dan aan bij Sjaak. Wie weet is er wel een leuke gelegenheidsdubbel te maken.

Inschrijven voor de Dubbelladder