Ondanks COVID-19 gaat ook de kantine weer open

De vakanties zijn voor (bijna) iedereen voorbij. De banen op het sportpark van TV Diever lopen op sommige momenten al weer aardig vol. We zien ook veel nieuwe gezichten die TV Diever hebben uitverkoren als hun tennisvereniging. En dat is mooi.

Vanaf nu gaat ook de kantine weer open, maar wel met inachtneming van enkele bijzondere maatregelen. In en om de kantine zijn nu speciale routes gemarkeerd om aan de bar iets te bestellen en mee te nemen.

De route loopt vanaf het terras door de (hoofd)ingang linksom de leestafel naar de bar. Heb je je consumptie dan kun je aan een tafel plaatsnemen of loop je via de achteruitgang (kleedkamers) weer naar het terras. Deze route geldt ook voor als je naar het toilet gaat.

Belangrijk is natuurlijk dat je altijd 1,5 meter afstand tot elkaar houdt. Binnen, maar ook op het terras. Of je moet uit dezelfde familie komen. En was zo veel mogelijk je handen en het meest belangrijke: thuis blijven als je klachten hebt.

Ondanks deze beperkingen is gebleken dat TV Diever veel mensen (leden) kan ontvangen, omdat we – zeker buiten – veel ruimte hebben.

Specifieke maatregelen en informatie m.b.t. COVID-19 zijn op deze pagina’s van de KNLTB te vinden: Aangepaste horecaregels en Carona Toolbox. Van onze leden wordt verwacht dat zij deze pagina’s doornemen.

Hans en Frans houden 1,5 meter afstand.
Hans Wilmink en Frans Holtzer nemen de 1,5 meter de maat