Speciale actie voor nieuwe leden in 2021

TV Diever heeft haar 3 prachtige gravelbanen weer helemaal op orde. Het sportpark achter het gemeentehuis is gereed voor een nieuw seizoen.

Voor nieuwe leden hebben we een aantrekkelijke welkomstaanbieding. Namelijk 1 jaar lidmaatschap én 5 gratis tennislessen voor slechts € 125. Deze aanbieding is er ook voor jeugdleden, dan geldt er een prijs van € 70. Neem je geen 5 gratis tennislessen dan betaal je als jeugdlid het eerste jaar € 40 en als senior € 107.

Deze aanbieding is een geweldige opstap om kennis te maken met de tennissport zelf maar zeker ook met de tennisvereniging waar sport, spel èn gezelligheid hand in hand gaan.

Kijk ook even op de pagina Alles over lidmaatschap of het Volwassenenfonds Sport & Cultuur of het Jeugdsportfonds iets is om gebruik van te maken.

Voor vragen m.b.t. het lidmaatschap kan je contact opnemen met Johannes Dongstra via 0521-591033 of via jdongstra@ziggo.nl Heb je geen vragen maar wil je meteen lid worden? Download dan het inschrijfformulier en stuur deze ingevuld naar: Johannes Dongstra, Dwarsdrift 9, 7981AP Diever. Vergeet geen recente pasfoto in te sluiten.

Uitzicht over het tennispark van TV Diever.