De toss is er voor alle leden en leeftijden

Ook dit seizoen kan je ongeacht je speelsterkte en zonder afspraak op de maandagavonden komen tennissen. Normaal gesproken kun je voor deze toss alleen of samen naar de baan komen en word je willekeurig ingedeeld met en tegen andere spelers, maar wegens het COVID-19 zijn we helaas genoodzaakt om de tossavonden tot nader order uit te stellen. Zodra we weer gaan starten maken we dit via facebook of de website bekend. We starten dan gewoon weer om 18.30 uur. Je bent al om 18.15 uur welkom, want dan is er koffie.

Kun je niet vanaf de begintijd meedoen? Geen probleem, je kunt altijd later aansluiten. Je zal hooguit moeten wachten op de eerstvolgende wissel. De toss-tijd is 45 minuten, inclusief het wisselen. Degene die de toss leidt, deelt de tossers zo goed als het kan op sterkte in. Je moet je, wanneer je wilt deelnemen aan de toss, aanmelden in de kantine.

Tijdens de toss wordt er getennist met ballen die door de vereniging beschikbaar worden gesteld. Uiteraard is het mogelijk om na afloop van de toss nog door te tennissen, hiervoor dienen echter wel eigen ballen te worden gebruikt.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel dan met Ben Serrarens (06-23119376).