Deprecated: Optional parameter $pophelp declared before required parameter $event is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.tvdiever.nl/textpattern/lib/txplib_html.php on line 1389
TV Diever ~ waar sport èn plezier elkaar treffen

De toss is er voor alle leden en leeftijden

Ook dit seizoen kan je ongeacht je speelsterkte en zonder afspraak op de maandagavonden komen tennissen. Je kunt voor deze toss alleen of samen naar de baan komen. Je wordt willekeurig ingedeeld met en tegen andere spelers. We starten om 19.00 uur. Je bent al om 18.45 uur welkom, want dan is er koffie.

Kun je niet vanaf de begintijd meedoen? Geen probleem, je kunt altijd later aansluiten. Je zal hooguit moeten wachten op de eerstvolgende wissel. De toss-tijd is 45 minuten, inclusief het wisselen. Degene die de toss leidt, deelt de tossers zo goed als het kan op sterkte in. Je moet je, wanneer je wilt deelnemen aan de toss, aanmelden in de kantine.

Tijdens de toss wordt er getennist met ballen die door de vereniging beschikbaar worden gesteld. Uiteraard is het mogelijk om na afloop van de toss nog door te tennissen, hiervoor dienen echter wel eigen ballen te worden gebruikt.

Ook op de woensdagmorgen willen we weer een toss organiseren. Speciaal voor de mensen die ook overdag kunnen spelen. We starten om 10.00 uur. Vanaf 9.45 uur staat de koffie klaar.

Even in beweging en onder de mensen. Daar knap je van op.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel dan met Ben Serrarens (06-23119376).

Alle banen vol op de slottoss