Competitie, Toernooien en Activiteiten

Ook dit jaar worden er weer een aantal activiteiten en kampioenschappen georganiseerd. In onderstaande agenda kunt u precies zien wanneer de competitie, welke toernooien en clubkampioenschappen er gaan plaatsvinden en ook wanneer.

Houd er rekening mee dat alle toernooien en activiteiten tot nader order geschrapt zijn. Zodra er weer toernooien georganiseerd kunnen worden kunt u dit direct lezen op onze website of facebookpagina.

We zullen ook dit jaar bij alle activiteiten en kampioenschappen werken met de toernooiplanner, zodat u via www.toernooi.nl de planning en de uitslagen van de wedstrijden kunt opzoeken en blijven volgen.

Competitie

Op deze pagina op de KNLTB-website staat alle informatie over ons team die in 2020 aan de voorjaarscompetitie deelneemt. Ook staan op de site de speeldata, plaats en tijden aangekondigd. TV Diever wordt vertegenwoordigd door een Gemengd Dubbel team (17+, 3e klasse).

Alle thuiswedstrijden staan ook in de Google Agenda van TV Diever vermeld. Zodat je weet wat er op ons sportpark gebeurt en je mogelijkerwijs onze spelers zou willen aanmoedigen.

Toernooien 2020

Alle toernooien die in een straal van 20 km worden gehouden, staan op de Google Agenda van TV Diever vermeld. In de agenda vind je alle soorten open toernooien, inclusief de nieuwe toernooivormen als een dag-, weekend-, starters-, en teamtoernooi.

Ook kun je te allen tijde een actueel overzicht van alle toernooien bij jou in de buurt vinden op MijnKNLTB.nl. Tevens vind je daar een uitgebreide zoekfunctie, zodat je eenvoudig alle toernooien kunt vinden die passen bij jouw voorkeuren.

Wil je deelnemen aan een evenement die door TV Diever wordt georganiseerd, dan kun je je opgeven via een e-mail aan techcom@tvdiever.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Activiteit Datum
Openingstoernooi Senioren & Jeugd 29 maart
Start voorjaarscompetitie 10 april
Start maandagavond-toss 10 april
Start vrijdagavond borrelcompetitie 17 april
Samen op de foto tijdens het Gezelligheidstoernooi.
Even poseren voor de fotograaf tijdens het Gezelligheidstoernooi 2019.