Tennislessen

Lessen voor leden

TV Diever biedt zowel jeugd- als seniorentrainingen aan. De lessen worden verzorgd door onze enthousiaste trainer Mark Cossee. Het doel van de tennislessen is zowel het tennisniveau als het spelplezier te verhogen.

Met de indeling voor de tennislessen wordt rekening gehouden met je niveau. Overleg hierover met de tennisleraar. Hij zal je (zoveel mogelijk) indelen bij andere spelers met dezelfde speelsterke.

Regels

Om alles goed te laten verlopen tijdens de lessen, zijn er een aantal regels. Deze regels kun je lezen in ons lesreglement.

Wil je je inschrijven voor tennislessen of heb je een vraag?

Neem dan contact op met onze trainer Mark Cossee. Zijn telefoonnummer is 06-57987144.

Tennisleraar van TV Diever: Mark Cossee

Wanneer vinden de lessen plaats?

Je kunt lessen op  woensdag en in overleg ook op vrijdag. Het tijdstip wordt zoveel mogelijk in onderling overleg bepaald. Je kunt kiezen uit verschillende groepsgroottes en ook de lesduur is variabel.

Groepslessen

Het seizoen is verdeeld in 2 lesperiodes: 12 weken vóór de vakantie en 12 weken na de vakantie. Aan het einde van de eerste lesperiode kun je aangeven of je nog een vervolgserie van 12 lessen neemt.

Privélessen kunnen per keer worden afgenomen.

Wat zijn de lestarieven voor dit jaar?

De onderstaande bedragen gelden voor één persoon:

Senioren (18 jaar en ouder)
Privéles 30 minuten € 26,75
Privéles 60 minuten € 52,50
Groepsles 60 minuten (4 personen) € 184,-*
Groepsles 60 minuten (8 personen) €  92,-*
Junioren A ( t/m 11 jaar)
Groepsles 60 minuten (8 personen) € 71,25*
Junioren B (12 t/m 17 jaar)
Groepsles 60 minuten (8 personen) € 95,-*

* Bij een afwijkende groepsgrootte (bijvoorbeeld 4 personen) worden óf de kosten óf de lestijd aangepast (de les wordt iets duurder of er wordt iets korter gelest). Overleg hierover met de trainer.

Voor de jeugd in de basisschoolleeftijd is het belangrijk om de kneepjes van het spel op een goed gedoceerde en vooral speelse manier aan te bieden. Het programma Tenniskids is hier speciaal voor ontwikkeld.

Tijdens de lessen wordt er rekening gehouden met jouw wensen en wordt er individueel gekeken wat er aan jouw spel verbeterd kan worden.

Wil je eerst kijken of tennis wel jouw sport is of die van jouw kind?

Heel begrijpelijk dat je eerst wilt weten of jezelf of jouw kind plezier heeft in tennis voor je gaat investeren in een tennisuitrusting. Volwassenen kunnen 2 kennismakingslessen volgen à € 10,- per keer zonder eerst lid te hoeven worden. Junioren mogen 2 lessen gratis proberen. Daarna beslis je of jij of jouw kind lid wil(len) worden.