Activiteiten

Jaaragenda 2024

Datum Activiteit
7 april Openingstoss (inloop vanaf 13.30u.)
1 april t/m 8 okt. Enkel Laddercompetitie
12 april t/m 14 juni KNLTB Voorjaarscompetitie
28 juni ‘Dievers toernooi’ (va. 18:00 uur) voor speelsterkte 8-9
11 t/m 14 juli Clubkampioenschappen Enkel
7 september ‘Verrassingstoernooi’ met buffet of barbecue voor het hele gezin.
19 t/m 22 september Clubkampioenschappen Dubbel
Okt. 2024 – april 2025 Dubbel – Laddercompetitie
13 sept. t/m 13 okt. KNLTB Najaarscompetitie
13 oktober Westerveldtoernooi (1 DD, 1 HD en 1 GD, niveau 7-8)
10 november Eindtoss (inloop vanaf 13:30 uur)

Competities & informatie

Ook dit jaar worden er weer veel activiteiten zoals competities, toernooien en kampioenschappen georganiseerd. In onze agenda kan je zien wanneer er toernooien en competitiewedstrijden gespeeld worden en wanneer de clubkampioenschappen zijn.

Tennislessen

TV Diever biedt zowel jeugd- als seniorentrainingen aan. De lessen worden verzorgd door onze enthousiaste trainer Mark Cossee. Het doel van de tennislessen is zowel het tennisniveau als het spelplezier te verhogen.

Met de indeling voor de tennislessen wordt rekening gehouden met je niveau. Overleg hierover met de tennisleraar. Hij zal je (zoveel mogelijk) indelen bij andere spelers met dezelfde speelsterke.

Laddercompetitie

De toss

Ook dit seizoen kan je ongeacht je speelsterkte en zonder afspraak op maandagavond en woensdagochtend komen tennissen. Je kunt voor deze toss alleen of samen naar de baan komen. Je wordt willekeurig ingedeeld met en tegen andere spelers. Op maandag begint de toss om 19.00 uur. Je bent al om 18.45 uur welkom, want dan is er koffie.
Op woensdag beginnen we om 10.00 uur en wordt er na de toss koffie gedronken.

 

 

Laddercompetitie

Van 1 april 2024 tot begin oktober 2024 is het mogelijk om aan de laddercompetitie voor enkelspel mee te doen. Deze laddercompetitie organiseert T.V. Diever samen met T.V. Westrup in Dwingeloo. De wedstrijden worden afwisselend in Diever en Dwingeloo gespeeld.
De tennisladder is één competitie voor Dames en Heren. Door het ladderprincipe speel je altijd tegen een tegenstander die (bijna) gelijkwaardig is. kosten: € 7,50

Contactpersoon voor laddercompetitie: Sjaak van der Voort (0614414723 of  bestuurslid1@tvdiever.nl)