Toss

De toss is er voor alle leden en leeftijden

Ook dit seizoen kun je ongeacht je speelsterkte en zonder afspraak op  maandagavond en woensdagochtend komen tennissen. Je kunt voor deze toss alleen of samen naar de baan komen. Je hoeft niet af te hangen. Voor de maandagavond gaat het als volgt:

  • vanaf 19.00 uur beginnen we al vast met inspelen voor de binnenkomende spelers. Ieder sluit aan op de  banen.
  • Om 19.30 uur begint  de toss met de eerste ronde. Je wordt willekeurig ingedeeld met en tegen andere spelers.
  • Om 20.00 uur begint de tweede ronde. Daarbij proberen we op sterkte in te delen.

Red je het niet om er om 19.30 al te zijn,  dan kun je dus wel meedoen in de tweede ronde van 20.00 uur.

Op woensdagochtend wordt er getost vanaf 10.00 uur. Na afloop wordt er nagepraat en koffie of iets anders  gedronken. Let op: Als het erg warm is wordt er om  9.00 uur begonnen. Informeer hierover bij Johannes.

Tijdens de toss wordt er getennist met ballen die door de vereniging beschikbaar worden gesteld. Uiteraard is het mogelijk om na afloop van de toss nog door te tennissen, hiervoor dienen echter wel eigen ballen te worden gebruikt.

Van de maandag toss is een groepsapp. Wil je in de groepsapp? stuur dan even een berichtje naar Nico Werumeus Buning (06-52504256). Ook als je meer informatie wilt of nog vragen hebt kun je hem bellen.  Ook de leden die op woensdag tennissen hebben een groepsapp. Info: Johannes Dongstra (06-34959418)

Ben je nog geen lid en wil je een keertje meespelen? Dat kan! Kom gewoon langs op een maandagavond of woensdagochtend en meld je bij de spelers.

 

Laddercompetitie