Speciale actie voor nieuwe leden

TV Diever heeft haar 3 prachtige gravelbanen weer helemaal op orde. Het sportpark achter het gemeentehuis is gereed voor een nieuw seizoen.

Voor nieuwe leden hebben we een aantrekkelijke welkomstaanbieding. Namelijk 1 jaar lidmaatschap én 5 gratis tennislessen voor slechts € 105,- . Deze aanbieding is er ook voor jeugdleden, dan geldt er een prijs van € 65,- Wilt u lid worden maar geen gebruik maken van de tennislessen, dan krijgt u als senior- of juniorlid een reductie van 50% op het eerste jaar lidmaatschap. De korting voor nieuwe leden geldt alleen voor diegene die de laatste drie jaar geen lid van TV Diever zijn geweest.

Deze aanbieding is een geweldige opstap om kennis te maken met de tennissport zelf maar zeker ook met de tennisvereniging waar sport, spel èn gezelligheid hand in hand gaan.

Voor vragen m.b.t. het lidmaatschap kunt u contact opnemen met Johannes Dongstra via 0521-591033 of via jdongstra@ziggo.nl Heb je geen vragen maar wil je meteen lid worden? Download dan het inschrijfformulier en stuur deze ingevuld naar: Johannes Dongstra, Dwarsdrift 9, 7981AP Diever.

Uitzicht over het tennispark van TV Diever.