Nieuws

Speciale actie voor nieuwe leden in 2023

Tennissen is sportief en gezond. Een prima sport om tot op hoge leeftijd te spelen. Speciaal voor nieuwe leden heeft TV Diever een geweldige aanbieding.

Overweegt u of uw kind lid te worden van TV Diever? Dan is dít het goede moment om dat te doen. Wij hebben een speciale actie voor nieuwe leden.

  • Ben je junior (t/m 17 jaar)? Neem dan nu een pakket van 12 tennislessen en het lidmaatschap is het eerste jaar gratis.
  • Voor senioren geldt het eerste jaar een korting van 50% op het lidmaatschap. Mooi meegenomen.

Deze actie is zeker de moeite waard om (weer) te gaan tennissen. Lekker buiten bewegen en andere spelers en/of tennisvrienden ontmoeten. Daar krijgt u of uw kind geen spijt van.

Het is niet alleen een geweldige opstap om kennis te maken met de tennissport zelf, maar zeker ook met de tennisvereniging waar sport, spel èn gezelligheid hand in hand gaan.

Kijk ook even op de pagina Lid worden of het Volwassenenfonds Sport & Cultuur of het Jeugdsportfonds iets is om gebruik van te maken.

Voor vragen m.b.t. het lidmaatschap kan je contact opnemen met Johannes Dongstra via 0521-591033 of via jdongstra@ziggo.nl Heb je geen vragen maar wil je meteen lid worden? Download dan het Inschrijfformulier 2023 T.V.Diever  en stuur dit ingevuld naar: Johannes Dongstra, Dwarsdrift 9, 7981AP Diever. Vergeet geen recente pasfoto in te sluiten.