Tennislessen seizoen 2022

Lessen voor (nieuwe) leden

TV Diever biedt zowel jeugd- als seniorentrainingen aan. De lessen worden verzorgd door onze enthousiaste trainer Mark Cossee. Het doel van de tennislessen is zowel het tennisniveau als het spelplezier te verhogen.

U kunt tennislessen nemen op verschillende niveaus. Indien u uw speelsterkte doorgeeft aan de tennisleraar, dan zal hij u (zoveel mogelijk) indelen bij andere spelers van hetzelfde niveau.

Het is wel even uithijgen na een tennisles van Mark Cossee
Het is wel even uithijgen na een tennisles van Mark Cossee

Wanneer vinden de lessen plaats?

U kunt lessen op maandag, woensdag en vrijdag. Het tijdstip wordt zoveel mogelijk in onderling overleg bepaald. U kunt kiezen uit verschillende groepsgroottes en ook de lesduur is variabel.

Het seizoen is verdeeld in 2 lesperiodes: 12 weken vóór de vakantie en 12 weken na de vakantie. Aan het einde van de eerste lesperiode kunt u aangeven of u nog een vervolgserie van 12 lessen neemt.

Wat zijn de tarieven voor dit jaar?

De onderstaande bedragen gelden voor één persoon en buiten privélessen om voor 12 lessen.

Senioren (18 jaar en ouder)
Privéles 30 minuten € 26,75
Privéles 60 minuten € 52,50
Groepsles 60 minuten (4 personen) € 159,-
Groepsles 60 minuten (8 personen) € 81,-
Junioren (basisschool)
Groepsles 60 minuten (4 personen) € 138,-
Groepsles 60 minuten (8 personen) € 69,-
Junioren (middelbare school)
Groepsles 60 minuten (4 personen) € 144,-
Groepsles 60 minuten (8 personen) € 72,-

Voor de jeugd in de basisschoolleeftijd is het belangrijk om de knepen van het vak op een goed gedoceerde en vooral speelse manier aan te bieden. Het programma Tenniskids is hier speciaal voor ontwikkeld.

Bij een afwijkende groepsgrootte (bijvoorbeeld 3 personen) worden de kosten óf de tijd aangepast. Het bedrag per persoon wordt hoger óf het bedrag blijft gelijk. Er wordt dan geen 60 minuten, maar 45 minuten getraind. Tijdens de lessen wordt er rekening gehouden met uw wensen en wordt er individueel gekeken wat er aan uw spel verbeterd kan worden.

Wilt u eerst kijken of tennis wel uw sport is of die voor uw kind?

Heel begrijpelijk dat u eerst wilt weten of u of uw kind plezier heeft in tennis voor u gaat investeren in een tennisuitrusting. U kunt 2 kennismakingslessen volgen à € 10,- per keer zonder eerst lid te hoeven worden. Voor juniorleden geldt dat zij 2 lessen gratis mogen proberen Daarna beslist u of u of uw kind lid wil(len) worden. Mooier kunnen we het niet maken.

Wilt u zich inschrijven voor tennislessen?

Dan kunt u zich opgeven bij onze trainer Mark Cossee. Zijn telefoonnummer is 06-57987144.