Deprecated: Optional parameter $pophelp declared before required parameter $event is implicitly treated as a required parameter in /home/public/sites/www.tvdiever.nl/textpattern/lib/txplib_html.php on line 1389
TV Diever ~ waar sport èn plezier elkaar treffen

TV Diever op Facebook

Whatsapp, Messenger, Facebook, YouTube … om er maar een paar te noemen. ‘Social media’ te kust en te keur. Ook TV Diever wil er meer gebruik van maken.

TV Diever wil vooral Facebook inzetten om haar publiek te informeren over het wel en wee van de vereniging en van wat er zich zoal dagelijks afspeelt op de banen. Van onderhoud tot competitie; van snoeien tot tennislessen. En ga zo maar door.

Dit alles om meer betrokkenheid te creëren met de sport en de vereniging waar je lid van bent … of zou kunnen worden. En het moet wat meer gaan bruisen daar achter het gemeentehuis. Zodat het in Diever en omstreken bekend wordt dat het bij TV Diever goed toeven is.

Kijk gerust rond op de Facebook pagina van TV Diever en als het even kan reageer of een plaats een ‘like’. En berichten delen op je eigen tijdlijn is natuurlijk ook prima.

Screenshot van de Facebook pagina.
TV Diever is ook te vinden op Facebook