Nieuws

Lid worden van een sportieve en gezellige tennisvereniging?

Tennissen is goed voor lijf en geest. Een sport voor jong en oud. Vrij spelen, tossen, competitie, toernooien, clubkampioenschappen. Genoeg activiteiten om samen te sporten en elkaar te ontmoeten. Maak kennis met onze sport en vereniging; word lid.

Tennisvereniging Diever heeft een prachtig sportpark met 3 gravelbanen. Achter het gemeentehuis. Dicht tegen het Drents-Friese Wold aan. Midden in de natuur dus. De banen zijn een paar jaar geleden geheel vernieuwd en worden deskundig onderhouden. Een net opgeknapte kantine maakt het park compleet. Sporten en gezelligheid. Dat is TV Diever.

Kom eens kijken of word nu al lid. Dat kan door het Inschrijfformulier 2023 T.V.Diever te downloaden en ingevuld in te leveren bij Johannes Dongstra, Dwarsdrift 9, 7981 AP Diever. Vergeet niet een recente pasfoto bij te sluiten. Want die hebben we nodig om er een mooie KNLTB lidmaatschapspas van te maken.

Ook fijn om te weten: de gemeente Westerveld kent een Volwassenenfonds Sport & Cultuur om inwoners met een bestaansminimum te ondersteunen. En er is zelfs een Jeugdsportfonds.

 

Van baan wisselen op de eindtoss 2021