Nieuws

TV Diever op Facebook

Facebook ligt misschien wat privacy betreft onder vuur, maar is nog steeds ongekend populair. TV Diever is al een tijdje op Facebook, maar echt actief is er niet op gepost. Vanaf dit seizoen gaat dat veranderen. Er komen links naar artikelen die verwijzen naar onze website, met wetenswaardigheden, nieuws en natuurlijk foto’s.

TV Diever wil Facebook vooral inzetten om haar publiek te informeren over het wel en wee van de vereniging. Nieuws willen we delen en we willen graag aspirant leden informeren over het wel en wee van onze club. Van onderhoud tot competitie; van snoeien tot tennislessen.

Dit alles om meer betrokkenheid te creëren met de sport en de vereniging waar je lid van bent … of zou kunnen worden. Het moet wat meer gaan bruisen daar achter het gemeentehuis, zodat het in Diever en omstreken bekend wordt dat het bij TV Diever goed toeven is.

Kijk gerust rond op de Facebook pagina van TV Diever en als het even kan reageer of een plaats een ‘like’. En berichten delen op je eigen tijdlijn is natuurlijk ook prima.

Screenshot van de Facebook pagina.

TV Diever is ook te vinden op Facebook