Nieuws

Onze tennisleraar: Mark Cossee

Sinds 2020 hebben we een nieuwe, zeer enthousiaste tennistrainer, die zich graag aan u voorstelt.

Tennisleraar van TV Diever: Mark Cossee“Ik ben Mark Cossee, 31 jaar oud en opgegroeid in Diever. Als 5 jarige dreumes werd ik voor het eerst lid bij TV Diever. Ik heb bij TV Diever tot mijn 15-de met veel plezier getennist, waarbij ik van mijn 14-de tot 15 jarige leeftijd al een jaartje als snotneus les heb mogen geven.

Als jonge speler kreeg ik, in die goede ouwe tijd, de meeste uitdaging van Ab Winters, Martin Drenth, Johan Koning en vroeger medejeugdlid Roel ter Wemen. Als 13 jarige jongen won ik voor het eerst de senioren clubkampioenschappen in een slopende finale tegen Ab Winters. Na TV Diever ben ik lid geworden bij Burmania en daarna doorgestoomd naar MLTC Meppel.

Toen ik 16 jaar was kreeg ik een baan aangeboden bij Stad (Stichting tennisacademie Drenthe) en ben ik begonnen als tennisleraar bij HTC Havelte, waar ik tot op heden nog steeds tennisles geef.

Na mijn middelbare school ben ik naar het CIOS in Heerenveen gegaan. Tegelijkertijd ben ik bij MLTC Meppel begonnen met lesgeven aan senioren. Hier liep ik ook mijn stage voor mijn opleiding.

Op mijn 19-de heb ik mijn tennislicentie behaald en op 23 jarige leeftijd ben ik mijn eigen tennisschool begonnen.

Mijn plannen voor TV Diever

Ik wil graag een sportieve en gezellige sfeer op de club creëren. Persoonlijk als trainer vind ik het heel belangrijk dat er tijdens de lessen individueel gekeken wordt naar wat de wensen én verbeterpunten zijn. Hier wil ik graag samen met de lesser aan werken! Mijn plan is om bij TV Diever weer leven in de jeugdafdeling te blazen. Ik wil weer graag aan de slag met schooltennis, buurttennis, indien mogelijk een tenniskamp organiseren en in de loop van de jaren weer competitieteams op de been brengen.

Ik hoop dat ik samen met de lessers gezellige, opbouwende maar zeker ook doelgerichte lessen mag gaan geven. Ik hoop snel met vele van jullie te mogen kennismaken.”